torsdag, november 08, 2012

Som tiden den går.





Så så man lige Sigurd 10 uger gammel!! Hold nu da op det går hurtigt - Én har følelsen af han vokser hver gang man kigger væk - hvilket jeg jo, kval mit arbejde, med til tider lange vagter på 25 timer, jo gør. Det er ikke en rar fornemmelse, at føle man går glip af noget... Så derfor føltes det EKSTRA godt da barsels papirerne blev send af sted i går. Det hedder sig derfor, at når Mazzen kl 07.00 torsdag den 28/2 2013 går hjem fra arbejde efter endt rådighedsvagt, skal han først møde ind på det der job den 1/9 2013 igen!! Hurra for en kone der ikke holder barsel, så manden kan få det hele!!!
Vi har haft svigermekanikken  på aflastningsbesøg fra fredag til tirsdag. Åh det var dejligt! Jo, det kan man faktisk godt sige om et langt besøg fra ens svigerforældre! Hunden blev luftet, baby trøstet og mor og far kunne gå ud og spise - hvor vi dog hurtigt kunne blive enige om, vi savnede Sigurd, og hellere måtte tage hjem igen.
Som det sidste billede viser, blev svigerfamilien introduceret for stenalderkost, næsten 2 kg bøffer, skåret af et stykke dejligt mørt oksefilet. 

Ingen kommentarer: