søndag, juni 22, 2008

En dejlig dag på stranden

I dag sov vi lige for én gang skyld længe, da vi i går, igen kom til at nyde en enkelt flaske vin samt et par kolde cervezas (damm gode) på vores balkon, inden vi ved halv ti tiden tog ud og spiste lækker aftensmad, selvfølgelig med en vino de casa til. Så Søndagen er blevet brugt på stranden, og da der duftede godt af helstegt pattegris, måtte vi hellere finde lidt mad. Her fandt vi et hyggelig sted i skyggen, hvor vi fik nogle helt fantastiske oste, samt lidt diverse. Nu er vi kommet hjem, og har fået pakket det værste, for vi skal meget tidligt op i morgen, og så skal vi endnu længere sydpå, dejligt med lidt varme... Nå, men vi må videre, Spanien skal spille mod Italien, og det kan Mads jo ikke gå glip af...

Hyg jer Nord på, undtagen Kristian der er i Afrikas land... Der er vist lidt varmere..

Mia og Mads

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej i to.

Det ser sgu dejligt ud dernede og I ser ud til at hygge jer. Vi glæder os til det bliver vores tur. Det har vel været en vild oplevelse at følge Spaniens sejr i aften.... Super fedt at de slog de røvkedelige italienere, men nu venter så mit nye favorithold fra det mørke Rusland i semifinalen. Tror det bliver et brag af en kamp.
Glæder os til at høre mere om jeres oplevelser i varmen her på jeres blog, som er gået hen og blevet en af de daglige internetsider der skal tjekkes.

Vi snakkes, knus Louise og Peter