mandag, juni 16, 2008























Vi ankom i dag kl. 12.30 til Gironas lufthavn. Da vi kun havde fået et lille rundstykke besluttede vi os for, at få lidt godt spansk middagsmad, i det storcenter, hvor vi bor. Ja det er rigtigt vi bor i et storcenter! Det var lidt svært at tyde de spanske menuer, så vi endte med en gang tysk makværk. Turen gik derefter ind til midtbyen, der ligger ca. 5 km. væk. Den tur tog vi i rask trav og efter at have diskuteret lidt frem og tilbage om hvordan kortet skulle vende, kom vi til Gironas katedral, hvor det siges at noget af det vigtigste af europas middelalderkunst befinder sig. Mads kunne bare ikke rigtig tyde årstal og nr på de forskellige værker fra hinanden. Han synes det var meget utroligt at de havde bibler der var så flotte fra år 43 :-) Vi gik rundt i de små gader længe, før vi fandt et sted med rimelige priser og noget spansk på menukortet (Indisk, italiensk og tysk mad er let at få). Men igen bøvlede vi med det spanske og vi fik kun en ret, af de tapas, vi troede vi havde bestilt.
Nu er vi hjemme i storcenteret og vi har lidt indkøbt godt, så nu er det vist ren afslapning. I morgen besøger vi Salvador dali museet og kigger lidt på den dejlige by.

Ps. Send flere penge og en spansk ordbog ;-)

Kram Mia & Mads

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hehe... ja det er en vældi' fin men meget turist'et by :) Hvis I stadig kan nå det, så gå en tur på den gamle bymur... der er mægtig fin udsigt over byen.