søndag, august 14, 2011

Brunch på café oven vande.

Lørdag morgen kunne vi simpelthen ikke overskue andet end at forkæle os selv med en omgang brunch. Vi vidste vi ikke gad det magre udbud i Brønshøj, og jeg havde heller ikke lyst til en omgang tarvelig brunch buffet med slatten bacon og alt for hårdkogte blødkogte æg. Et andet krav, var at det skulle være tæt på Amager, da jeg havde en aftale med nogle malerbørster og en røvfuld bajere hos et vennepar.
Så mere eller mindre tilfældigt endte vi hos Cafe oven vande på Christianshavn.

Deres brunch tilbud var følgende:

Brunch
Røræg med pølser og bacon. Mixsalat, parmaskinke med mozzarella, oste med marmelade, drænet yoghurt med bær og ahornsirup. Blinis med løjrom, rømørejer på knækbrød, frisk frugt, ketchup og syltet figen samt muffin
Brunch serveres med brød/rugbrød, appelsin/æble juice og kaffe eller the. Alt dette til en pris af 129 risdaler bobs. 

Det var en rigtig god brunch. Det eneste minus var at vi ikke kunne finde nogen syltet figen, og de bebudede oste, var én ost - Som tilgengæld var virkelig god. Det var super der var lidt nye indslag på den klassiske brunch tallerken. Rømø rejer og løgrom på hjemmelavet blinis - Mums. Et feature jeg især kunne lide var ved ananassen  - Den seje midte var skåret væk!! Et efterhånden særsyn, at den mere eller mindre uspiselige midte var skåret væk, og ikke nok med det, der var skåret ned i skiven, så den var nem og spise. Noget mange andre caféer kunne lære noget af. Til den kop kaffe der var inkluderet i brunchen, fulgte en lille kande med skummet varm mælk, igen en lille lækker ekstra feature som gjore oplevelsen god. Pølserne var ikke normale kedelige slave pølser, men lækre kødfulde og fyldt med spændene krydderier.
Klart et besøg værd igen.

2 kommentarer:

Ungersvenden sagde ...

Hej Mads

Det ser godt ud. Brunch er altså et ret godt koncept egentlig!

- Ungersvenden

Anonym sagde ...

Uhmmm, det ser nu også dejligt ud!! Desværre er mulighederne for brunch ikke for gode her hvor jeg bor (i det mørke Jylland). Jeg kan selvfølgelig godt selv lave det, men det er jo ikke altid det samme :-)

Mange hilsner
Birthe