Vi fik bla helstegt pattegris og en masse drinks...
Herhjemme har jeg en enkelt gang kastet mig ud i lidt sjovt - Saltindbagt mørbrad.
Opskriften fandt jeg hos Newyorkerbyheart Og nøj man kan have selektive læsebriller på, når man følger en opskrift. Jeg var sikker på saltdejen skulle ligge på køl, men det skulle den ikke. Ganske som der stod i opskriften. Måske det var derfor jeg synes den drillede helt vildt, eller måske det bare er en familiesvaghed med madlavnings dej der driller, eller va' mor? Synes jeg har minder om flyvende butterdej fra barndommen:-)
Men her er "svinet:
Med dej
Uden dej
Hov, jeg har også lavet havregrød med friske ribs, præsis som her. Det var godt, resterne bagte jeg, til "havregrøds kager/kiks" - whatever, tror jeg har set det i Go'morgen Danmark at man kan bage ens rest grød. Men en hyggelig sund hjemmelavet snack.
Og så har der ellers været gået "kage" i det lille hjem. Tøserne gik all ind på en fødselsdagslagkage til deres veninde, som skulle overraskes på hendes arbejde. Jeg fik lov at smage et lille stykke - og KUN et lille stykke...
De hjemmebagte (grønne) bunde skæres til
Opbygning
Den bliver altså høj
Ta ta... Tillykke med fødselsdagen!
4 kommentarer:
Hej hej
Godt at høre noget fra dig igen.
Spændende mad, og lækkert med tre dages ædegilde... Kagen ser heller ikke dårlig ud. ;-)
_ Ungersvenden
Det var måske nok den bedste kage ever! mascepone, jordbær og fløde er bare godt sammen
Kys Mia
Kender godt det med at læse opskrifter selektivt ;-)
Sikke en kage, hvor ser den fantastisk ud.....
Mange hilsner
Birthe
Det med dejen kan jeg ikke huske ;)
Kagen ser fantastisk ud..
Send en kommentar