onsdag, april 10, 2013

500 gram

Der har her på bloggen været lidt, omkring vores, nok mest min, omlagte livsstil. Vi har lånt lidt rundt omkring i palæo universet, dog nok skelet mest til Thomas Rode's palæo bog. Jeg har haft skrevet lidt omkring hvordan det går, og tænkte at det var på tide med en status.

Helt i mål er jeg ikke....
500 gram er hvad der stadigvæk mangler, førend jeg når 100% inden for sundhedsstyrelsens anbefalinger for BMI og taljemål.

Desværre har jeg ikke fulgt med fra start med vægt eller talje, men min kropsvægt var helt sikkert på den forkerte side af 100kg mit taljemål, har jeg "kun" fulgt i ca to måneder, og der var det på 102cm.

Vægten har stået rimelig stille på de omkring 80,5 kg de sidste to/tre uger, men der har også været en del mere at fejre, end normalt. Egentlig har det været rigtig godt, for det har givet mig en idé om hvor meget rødvin, øl og især champagne der kan konsumeres, uden det har en skadelig effekt på vægten.

En sjov ting, har dog været mit taljemål, som nu er 92 cm... Jeg skriver det lige igen 92!!!! Det vil sige to cm under det højest anbefalede taljemål for en mand, som er på 94cm.
Nu må jeg lige tage mig sammen, og få smidt de sidste 500 gram... Tænk sig, så vil jeg have tabt over 20% Mazzen.

Det er pludseligt blevet meget sjovere at købe tøj, jeg bruger nu størrelse medium! Hvor jeg før, knap nok, kunne presse mig ned i en XL...

Er det så kød med kød....NEJ!! Se bare hvad Sigurd og jeg havde med hjem fra grønthandler sidst.. Ok, vi var også ved halal slagter for at købe et lille kalvebryst. 
Kalvebrystet skulle nemlig bruges til:

Sprængt kalvebryst: her i brunet smør med tranebær og stegte rødder:-) Opskriften blev frit fortolket efter Thomas Rodes kogebog:-) Da jeg først ret langt inde i opskriften, læser at man skulle være påbegyndt saucen to dage forinden, samt at jeg ikke havde held med at finde frosne tyttebær... Så lidt improvisation måtte der til:-)
 

Til slut, intet indlæg uden lidt barn: Her er Sigurd og jeg blevet fanget i en haglbyge under hundeluftning

Kravler man snart? Det tror jeg nok.... Skal indrømme det måske var farmand der fik sat ham lidt skævt ned...
Mit første forsøg med.... Gæt selv:-)


Ingen kommentarer: