fredag, juli 11, 2008

Kultur


















Dagen i dag, har stået i kulturens tegn. Vi har været inde at se et gammelt slot, som har fungeret som både fængsel og forsvar, af bymuren. Det var helt sikker flot men det var nu mere havet og klipperne omkring slottet der gjorde det til noget særligt. Efter slotsturen, gik vi rundt i Coronas gamle bydel, hvor man tydeligt kunne mærke byens historie, med små tætte gader, bymuren, kloster, gamle haver og så midt i det hele det Jamoneria (skinkeri), som vi har vadet hele byen rundt for at finde. Grunden til den store eftersøgning er simpelthen den, at det Jamoneria er hele grunden til at vi valgte at tage til Spanien, for slet ikke at tale om Corona. Mads har gang på gang fortalt om hans glade sømandsdage i Corona, hvor han har været inde at spise det bedste af det bedste og ja det var godt. Vinen var uden navn, da det jo var husets egen og der kom hurtigt et stort fad med alt muligt godt fra egnen. Ifølge Mads levede stedet op til det han huskede.

Efter endnu en god madoplevelse stod den på lidt shopping. Ifølge Mads er det, det eneste Mia laver, men det er nu langt fra sandt og efter kun 5korte besøg i butikker, tog vi hjem til vores Hotel hvor det står på ren afslapning.

Og hurra vi fik vores kamera tilbage. De flink mennesker i a corona havde selvfølgelig været ude og lede efter os i går, men kunne ikke finde os, så de håbede vi kom tilbage i dag, så vi kunne få vores kamera. Så i kan lige få den nye spiller i Depotivo La Corona at se:

Ingen kommentarer: