torsdag, juli 10, 2008

Ny spiller til Depotivo la corona

I dag kl 17.20 offentliggjorde kanal depotivo, at klubben har skrevet kontrakt med den ellers ukendte spiller Beck. Han har fået tildelt sit ynglingsnummer 3. Beck har fået sin fodboldopdragelse gennem talentfabrikken FC SENIOR sport, som er kendt for at finde ellers glemte talenter, og få dem til at funkle igen. Depotivo La Corona vil ikke bekræfte købssummen, men det forlyder Beck har kostet ca 4 rammer lunken dåseøl, samt en omgang tapas med vino de casa til Beck's nu tidligere holdkammerarter.

Desværre kan vi ikke vise dokumentationen, da der var et enormt virak omkring denne uventede spillerhandel på Rizor, så meget turmult, at kameraret desværre stadigvæk ligger på CAFE RIAZOR - Vi håber det er der i morgen.

Ellers er dagen gået med lidt udflugt - her hvor vi bor ligger der en fantastisk resturante, hvor man spiser helt fantastisk, til INGEN penge - her kan man få fire tapas, for det samme som EN koster i Madrid.

Derefter tog vi bussen til La Corona, hvor vi blev fanget af regnen - så vi søgte tilflugt i en stor glaskuppel, som åbenbart var en elevator, som kørte os op af en klippevæg, hvor vi kom op til et cafeteria, med den fantastiske udsigt over hele byen og området. Her mødte vi et norsk ægtepar fra Bergen, som lige ville sige hej, for vi var de første ikke spaniolere de havde mødt, på næsten en uge. Det var hyggeligt at tale med dem.

Da vi skulle ud fra cafeen, blev Mia stoppet af en gammel dame, som havde et følge på tre andre gamle tudser, som bare VILLE tale med Mia, de kunne simpelhen ikke forstå vi ikke kunne spansk. Men vi fandt måske ud af, at hendes mand havde været i London for 20 år siden, og at han havde glemt alt engelsk, undtagen godmorning... Det hele sluttede af med at Mia skulle have kindkys af den gamle dame.

Mads var inde og købe billetter til et nattog til Madrid, og han skulle selvfølgelig brilliere på sit efterhånden flydende spansk, så han kom ud med to førsteklasses billeter, til ikke helt den pris han havde set på nettet, men det foregik på spansk, og lidt tegnsprog. Og når nu det endelig er første klasse, så forstår spaniolerne sku og forkæle en når man rejser på første klasse. Samt vi får vores egen kupe, med stor dejlig seng!!

I morgen skal vi først og fremmest se om vi kan finde vores kamera, ellers skal vi ned og se havnen, hvor der er en rigtig flot plet, vi ikke har set endnu. Desværre lover de mere regn, så mon ikke vi ender på en lille cafe med en kop the til Mia og en cafe con leche til Mads.

Mads og Mia

Og jo trøjen er bare MEGA fed!!!

Ingen kommentarer: