torsdag, juli 17, 2008

Madrid igen igen

Så kom vi til Madrid igen. Turen forløb uden problemer - det eneste der ikke var helt efter planen, var at vores værelse ikke var klar da vi ankom.

Vores nye hostel, er noget af en tilbagegang efter vores giga værelse og især fantastiske seng i Segovia. Det er et okay hostel, MEGET bedre end det vi boede på sidst vi var i Madrid. Ejerne er dog meget katolske, så der er et kors over vores seng, samt det er heller ikke tilladt at indtage alkoholiske drikke på matriklen, ikke engang have en flaske kold rose vin i køleskabet.

Værelset vi har fået tildelt, er placeret således, at vi skal ind i ejernes dagligstue, for at komme ind på vores skab af et rum. Så morfar (ikke Severin) sad og så tour de france da vi ankom, og lige nu sidder den yngste søn og ser tegnefilm.

Sidst vi var her, fandt vi en biograf, der lå ret tæt på hvor vi bor nu, som ikke absolut skal vise de udenlandske film eftersynkroniserede - så vi var inde og se KONG FU PANDA - den var sku sjov! Bagefter gik vi ud og fik et par øl, og en enkelt vino tinto de verano - Mia nye ynglingsdrik.

Nu vil vi i seng, hvis vi ellers kan sove. Vi glemte at lukke vores balkon dør, samt at slukke lyset, så der er ca 10000000000000000 små fluer herinde.

Mia og Mads

Ingen kommentarer: