mandag, juli 21, 2008

Paris

Dag 1 - startede egentlig i går nat, kl 00.25, hvor vi forlod vores hostel. Herefter stod den på lige knap 1 time i metroen, da den ikke kørte særlig ofte om natten. Herefter stod den på venten på at kunne tjekke ind, og så kl 5.45 lettede vores fly til Paris. Eller det vil sige, når man flyver med RYANAIR, så er det ikke det første bynavn de skriver, man skal kigge på, men derimod forkortelsen bagefter, på den by man rent faktisk lander i!!! I vores tilfælde, en by der hed noget med Beauvis. Der skulle vi tage en bus næsten 100 km, til 13 euro pr mand.
Da vi ENDELIG kom til Paris, stod vi lidt på herens mark, men heldigvis var der en kiosk med et kort vi kunne købe. Det kiggede vi på, efter lidt dyr morgenmad. Hernede er det sku dyrt! - Og lynhurtigt fandt vi vej gennem metroen, og derefter vores MAKS hyggelige hotel. Vi er blevet så MAKS COOL til at finde rundt.

Vi har allerede været på kanalrundfart, og stået under Eifeltårnet - vi kom ikke op, fordi der var en kø på to tre timer. Nu står den på søvn, for det har vi ikke fået meget af de sidste 24 timer.

Skal lige siges, at dagens absolut to højdepunkter kom hjemmefra, med en lille mms og en email. Tak for dem, dem blev vi MEGET glade for.

Mia og Mads

Bloggen og ne driller lidt - så billeder er på facebook - håber jeg

Ingen kommentarer: