onsdag, juli 02, 2008

Valencia





















Der er virkelig dejligt i Valencia. Det er HELT andrelsedes fra Barcelona, som nu virker enormt turistet. Det er som om her er en anderledes afslappet atmosfære, ja det er nærmest som at være i Århus. Der er en helt fantastisk, nærmest som i botanisk have, park. Den er anlagt hvor der før var en kæmpe flod der gik igennem byen, men grundet talrige oversvømmelser, er den blevet ført uden om byen. Der er masser af rekreative områder, både med kæmpe legepladser, men også fodboldbaner og små skove. (Det var en stor flod)

Nu er vi jo ikke de bedste til at planlægge hvad der skal ske på sådan en hel dag, og i dag var ingen undtagelse. Heldigvis kommer vi også på den måde til at opleve en hel masse. Først kom vi ind i et af Europas ældste fødevare markeder. Det mindede meget om det vi så i Barcelona, dog knapt så hektisk, og man kunne købe helt friske snegle..

Senere kom Mads så tæt på Mestella stadion som muligt. For Valencia FC gider åbenbart ikke tjene penge på at der kommer fans ind på deres stadion, men den obligatoriske souvenir t-shirt fik han købt.

Herefter gik vi videre mod et stort anlagt videnskabscenter vi på vores hostel havde fået at vide vi bare måtte se. Det viste sig at det var et heldagsprojekt, så vi har købt en todagesbillet, så vi må afsted igen i morgen (i dag) I dag var vi i Kattegatcentre GANGE 10000. Vi så et helt fantastisk delfinshow, og en masse søde fisk. I morgen står den på interaktive oplevelser, tror vi... måske lidt strand, og helt sikkert noget med appelsiner, for hofdrikken her i Valencia er: aqua de valencia - dvs friskpresset appelsinjuice, hvidvin og vodka, vodka, vodka og vodka.

Mia og Mads

Ingen kommentarer: