tirsdag, november 04, 2008

Århusiansk glæde

Selvfølgelig er det når man er flyttet til Kolding ens favorit hold klarer sig bedst. Med undtagelse af et par smuttere, som med Randers og Nordsjælland, har AGF klaret sig ganske fornuftigt, og spillet ganske fornuftigt op imod de hold vi ellers ikke måler os med i SAS ligaen. Et hæderligt nederlag på 1-0 i parken til Fck og et på papiret stort nederlag i Odense på 3-1, hvor AGF egentligt var med i hele kampen, og burde have været på 0-2 inden pausen.
Hjemmebanen på NRGI park i Århus, har vist sig næsten umulig - Brøndby der pt deler føstepladsen, fik ikke et ban til jorden, og Midtjylland blev spillet ud af banen - I øvrigt en kamp jeg selv var ude og se. Nå, men det korte af det lange er, at det sku er blevet en fornøjelse at se de hviiee spille fodbold igen - de sidste mange år, har højdpunktet under en tur på stadion, været den uundværelige stadionplatte, og godt selskab - men ikke længere - nu er højdepunktet igen at se fodbold, at der så følger en stor pølse og samvær med gode venner med, er bare et plus... Skal vi ikke lige tage et blik på tabellen?

Tak til bold.dk for en hurtig opdatering, samt lån af tabel, så de glade AGF fans kan konstatere at AGF igen er en del af dansk topfodbold.

Ingen kommentarer: