Så bliver det ikke mere eksklusivt, mundvands fremkaldende, delikat end når aftensmaden står på BIKSEMAD.
Du skal bruge:
- lidt løg, hakkede eller i både
- kartofler, evt fra dagen før, skåret i tern
- en rest af noget kød, som også skæres i mund rette stykker
- evt lidt rest sovs, eller fløde
- æg
- fedtstof
- salt / pepper - samt krydderi efter eget valg
- dyppelse efter eget valg, HP, ketchup ect...
Fremgangsmåde:
- varm fedtstof op i en gryde, eller på en pande
- kom dine løg i gryden, og la dem ta' lidt farve
- tilsæt kartofler, jeg valgte at skære rå kartofler, i tern, hvis man bruger kartofler fra dagen før, går det lidt hurtiger
- varm en pande op
- når kartoflerne er møre, med lidt stegeskorpe kommes kødet i.
- æg spejles på den varme pande
- her vælger jeg at tilsætte en anelse fløde, som hurtigt får lov at koge lidt ind.
- smag til med salt og pebber
- serveres med spejlæg på toppen
- vores dyppelse bestod af Mia's hjemmelavede ketchup - MUMS!!
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar